En sofa fra ikea.

I stua mi står en sofa fra ikea. Faktisk to. En treseter og en toseter. For det første passer den overhodet ikke inn i stua da den ikke ble kjøpt til dette huset. Og det viktigste av alt er at i mange tilfeller får man det man betaler for. 

Sofaen min passer ikke bare dårlig inn, den er også ganske stygg og paddingen har flyttet på seg. Det det skulle vært godt og mykt er det nå ganske hardt og kantete og der man sitter mest lander man på en bjelke eller to hvis man slenger seg ned for å slappe av. 

For folk som kan sitte pent med beina i kryss og ned på gulvet er dette nok ikke et problem, men for oss andre (les meg) kan det være grusomt. Jeg har lagt inn masse puter og det hjelper til vanlig, men hvis du har epilepsi og plutselig kan gjøre noen byks så puter og pledd flyr veggimellom hjelper ikke dette. 

Å våkne opp etter et anfall med kjempekul i bakhuet formet som en pære og huden er så stram at det værker i panna også hjelper det fint lite å tenke på hvor billig sofaen var på ikea eller hvor praktisk det er med sort skinn når det kommer søl og kliss. For har du barn er det jo veldig greitt med en overflate du bare kan tørke over. 

Her er et bilde av sofaen



Som dere ser er den slitt, deformert og ikke veldig pen. Men den har god plass på kanten til massasjeballer, støv og andre småting. 

Akkurat i dag når hodet smeller og nakken begynner å låse seg kjenner jeg at jeg driter i denne sofaen. Sykdommen må jeg leve med, men sofaen er ikke noe jeg må leve med resten av livet. 

Hvis noen er interresert i min sofa jeg nå har reklamert så fint for kan de komme med bud :) Jeg regner med at det frister veldig. 

Ha en god helg :)

#sofa #ikea #dårligsofa 

4 kommentarer

Anna

22.04.2017 kl.19:23

Uff, høres fælt ut med sånne anfall! Kan jeg spørre hvordan anfall det er? Hva skjer når du får det? Ønsker deg en god helg!

cathri

22.04.2017 kl.20:05

Anna: epilepsi anfall. Kan komme på mange måter. Det i går var muskelrykninger og bevissthetstap.ikke morro. Noen er bare at man blir litt sløv eller fortsetter som normalt, men husker ikkenoe etterpå. Veldig rart egentlig. Det er enkelt sagt en kortslutning i hjernen og da går på en måte sikringa.

Anna

23.04.2017 kl.11:03

Det hørtes ikke noe særlig ut :( må være ekkelt for deg og de rundt deg. God bedring.

cathri

23.04.2017 kl.11:59

Anna: takk :) det går stort sett bra, men håper de siste endringene i medisiner vil hjelpe så jeg slipper.

Skriv en ny kommentar

hits